Skip to main content

Corona en in verbinding blijven

 

Het Coronavirus treft ons allemaal. Ineens zijn we onze structuur kwijt. Alle dingen die we altijd doen, naar school gaan, sporten, boodschappen, feestjes.. zijn niet meer zo van zelfsprekend. We weten niet hoe het gaat lopen en welke maatregelen er nog meer komen. Dat geeft onrust en soms angst of stress. Zowel bij ouders/verzorgers als bij kinderen.

Hoe werk je thuis met kinderen? Hoe ga je om met een kind dat geen schoolwerk wil maken? Wat is nu een fijne dag structuur voor jullie als gezin? Mag de angst en onrust van het kind er ook zijn? Kom je er even niet uit? Heb je behoefte om er samen naar te kijken, neem dan contact op met Juffrouw Koffer. Ik ben te bereiken per telefoon, whatsapp en mail.

Maar ook voor jullie kinderen geldt dit. Laat ze vrijblijvend contact opnemen met Juffrouw Koffer om even hun verhaal te mogen doen hun onrust en angst uit te spreken, vragen over huiswerk of gewoon omdat ze behoefte hebben aan contact buiten hun ouders om.

Voor jonge kinderen (peuters en kleuters) in het Coronavirus lastig te begrijpen. Door middel van dit filmpje kun je ze laten zien hoe zij ons en de wereld kunnen helpen.

https://www.youtube.com/watch?v=hO7YpQ_SD-